Avis Legal

Identificació
A través d’aquest lloc web www.larenovacio.cat actúa el prestador de serveis de la societat de la informació JORDI RUSIÑOL I RODRIGUEZ (d’ara endavant Empresa) amb domicili social a Rambla del Passeig,12, 08500 VIC (Barcelona), CIF 77311189R, telèfon 938863993 / 639770773, correu electrònic lrenovacio@hotmail.com

Condicions d'ús del portal i responsabilitats
L'accés a aquest portal és gratuït, entenent-se que tot aquell que accedeixi o faci ús del mateix adquireix la condició d'Usuari i accepta sense reserves totes les presents condicions.
L'Usuari és el responsable del bon ús en general del portal, del seu contingut i serveis, així com de la veracitat i rectitud de les dades que si escau hagi de proporcionar per accedir als mateixos, quedant expressament prohibides totes aquelles activitats que a cada moment puguin considerar-se contràries a la legislació vigent, reservant-se el titular del portal el dret a impedir l'accés total o parcial al seu lloc web o a algun dels seus continguts o serveis, així com a exercir les accions legals oportunes contra aquells que incompleixin el previst en aquestes condicions d'ús, eximint-se el titular del portal de qualsevol responsabilitat derivada d'actuacions realitzades per tercers, actes fortuïts o de força major.
Sense previ avís, el titular del portal es reserva el dret a fer els canvis i revisions que estimi oportuns en el seu lloc web, alterant, afegint, eliminant tot o part dels continguts, serveis o disseny del portal.

Drets de propietat intel·lectual i industrial
El programari, el disseny, el codi font i tots els continguts del portal www.larenovacio.cat tals com a textos, inclosos els textos legals, fotografies, logos, marques, i altres signes distintius que apareixen en el mateix, pertanyen al titular del portal o a tercers que han autoritzat el seu ús, estan protegits per la legislació de propietat intel·lectual i industrial.
L'ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació total o parcial dels continguts d'aquest portal o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida tret que intervingui expressa autorització del titular del portal. La llicència d'ús de qualsevol contingut d'aquest portal atorgada a l'Usuari es limita a la descàrrega d'aquest contingut i l'ús privat del mateix, sempre que es mantingui la integritat d'aquests continguts.
Queda expressament prohibida la realització de “framings” o l'ús de qualsevol altre mecanisme que modifiqui el disseny, configuració original o continguts del portal.
El titular del portal vol respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers, per la qual cosa si considera que aquest lloc pogués estar vulnerant-los, contacti amb nosaltres a través de qualsevol de les dades de contacte indicats en l'apartat
“Identificació”.

Links o hiperenllaços
Amb la finalitat de facilitar l'accés a pàgines Web que el titular del portal considera que poden ser d'interès per a l'Usuari i la titularitat del qual no li pertanyen, poden proporcionar-se enllaços a les mateixes, sense que pugui fer-se responsable dels
continguts, del funcionament de la Web enllaçada, o de possibles danys que poguessin ocasionar-se de l'accés o ús de la mateixa, per la qual cosa l'usuari assumeix sota la seva responsabilitat totes les conseqüències fins i tot danyoses que poguessin derivar-se de tal accés.
Els enllaços d'altres webs a la de de el titular del portal està prohibida sense prèvia autorització.
En qualsevol cas, el titular del portal declina qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin derivar-se a l'Usuari per l'accés i ús del portal que hagués facilitat l'enllaç.

Llei aplicable i jurisdicció
La legislació espanyola serà aplicable en cas de conflictes que puguin sorgir en relació a l'accés i ús aquest lloc web. Sense perjudici del que s'estableix imperativament per a casos especials, amb renúncia a qualsevol altre fòrum que pogués correspondre'ls, les
parts se sotmeten expressament a la jurisdicció dels jutjats de la ciutat de Vic.

©Tots els drets reservats.