Proces de compra

DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS DE COMPRA - PAS A PAS

1.- IDENTIFICACIÓ I/O REGISTRE D'USUARI.
Els usuaris de la botiga Online no han d'estar necessàriament registrats per a poder confirmar una comanda. Existeix un botó d'INICIAR SESSIÓ per a estar identificat des d'un primer moment. Sempre es pot usar el carret de compra com a usuari CONVIDAT.

Vostè disposa d'un usuari i contrasenya per a accedir a la seva àrea privada on sempre podrà consultar el seu històric de comandes, modificar les seves dades, etc... Si oblida la seva contrasenya, el sistema la hi pot reexpedir a l'adreça de correu que figuri en la seva fitxa de client..

2.- EL CARRET DE LA COMPRA.
L'ús del carro de la compra és l'habitual, amb l'excepció que alguns dels nostres productes en botiga Online tenen 2 preus, el preu habitual i el preu oferta, que aplica considerables descomptes en funció de les diferents promocions que JORDI RUSIÑOL I RODRIGUEZ vagi fent.

Des de qualsevol de les seccions de la botiga Online, vostè podrà afegir productes al carret de compra i des de la secció de "La meva cistella de la compra" podrà modificar les unitats adquirides de cada article, esborrar articles, veure les fitxes tècniques dels articles seleccionats i fins i tot apreciar a cada moment els descomptes que se li van aplicant en funció de la seva compra.

3.- CONFIRMAR DEMANAT / FORMA DE PAGAMENT.
Quan vostè selecciona "passar per caixa" se li presenten les formes de pagament perquè selecciona la que prefereixi:

4.- FINALITZAR COMANDA.
Després de decidir la forma de pagament i especificar les seves observacions en cas des necessàries, ha de prémer el botó de "FINALITZAR". Vostè rebrà en la seva bústia de correu la comanda detallada.

TRANSFERÈNCIA: Ha de CONFIRMAR COMANDA i enviar el justificant per fax o correu electrònic perquè la seva comanda sigui processada.TARGETA DE CRÈDIT: Ha de PASSAR PER CAIXA i confirmar dades de facturació i envio i a partir d'aquest moment entrarà “TIPUS DE PAGAMENT” on habilitarà l'opció de "PAGAR AMB AMB TARGETA DE CRÈDIT" es le mostraràn les dades de facturació i envio, productes i imports i després el botó FINALITZAR que li dóna accés a la passarel·la bancària en zona segura i podrà efectuar el pagament perquè la seva comanda sigui processada. Si vostè decideix ANUL·LAR COMANDA aquest es guardarà com anul·lat i no existeix cap altre compromís.

5.- CONFIRMAR O CANCEL·LAR LA COMANDA
Després de confirmar la comanda i verificar el pagament es llança el procés en els nostres magatzems perquè vostè disposi del material en el menor termini de temps possible.

Els nostres agents de vendes actualitzessin la informacion de qualsevol aspecte relacionat amb la seva comanda.

Sempre pot entrar en la secció LES MEVES COMPRES on veurà el llistat històric de les seves comandes, la forma de pagament i l'estat actual de cadascun d'ells.

TOTES LES COMANDES ESTAN SUBJECTES A DISPONIBILITAT.

Els diferents estats en els quals pot estar una comanda són:-
 1.- PETICIÓ REALITZADA: Les comandes són rebudes per JORDI RUSIÑOL I RODRIGUEZ. Un comercial haurà de comprovar que tot és correcte i actualitzar els ports, tret que l'opció de càlcul de ports decidida per l'administrador de la botiga online sigui automàtica.
 2.- CONFIRMACIÓ DE PAGAMENT: Una vegada que la comanda amb l'albarà definitiu ha estat acceptat, el client rep, de manera automàtica, un email amb les instruccions precises per a conformar el pagament en funció de la forma de pagament triada que recordem pot ser TARGETA DE CRÈDIT, TRANSFERÈNCIA.
 3.- EN PREPARACIÓ: La comanda ha entrat en el nostre magatzem i es està preparant el material per al seu lliurament
 4.- EN PROCÉS DE LLIURAMENT:
     En el cas que la forma de pagament sigui “transferència” la comanda passarà a "EN PROCÉS LLIURAMENT" quan JORDI RUSIÑOL I RODRIGUEZ hagi comprovat que s'ha rebut el justificant de la transferència.
     En el cas que la forma de pagament sigui “TARGETA”, la comanda passarà a “EN PROCÉS DE LLIURAMENT" en el moment en què el client hagi completat el pagament a través de la passarel·la de pagament segur.
 5.- LLIURADA: Una vegada que s'ha comprovat el pagament la comanda ha de preparar-se i enviar-se al client. L'habitual és passar-ho a enviat amb el que el client pot sol·licitar per al seu seguiment el transportista pel qual es va realitzar l'enviament i el número d'expedició.

ANUL·LAT: Sense comentaris ... La comanda pot ser anul·lat per decisió del client o de l'administrador.

Tot el procés d'una comanda és completament automàtic i tant el comprador com l'administrador o administradors té un complet control a cada moment de la situació de cada comanda: la forma de pagament, si està pagat o no està pagat, el número d'albarà, i la possibilitat d'obrir cada albarà per a adjuntar un nou correu de seguiment.

També es disposa amb un sistema de cerca d'albarans o comandes.